Tudástranszfer

azaz tanácsadás, coaching és tréning.

Ma már a korszerű technológia is ott tart, hogy mindenki számára elérhető. A versenyelőnyt már az jelenti, hogy mit tudunk ebből kihozni.
Egy tervezési és prediktív üzleti modell kialakításához rendelkezésre áll a technológia, de nem biztos, hogy a megvalósításhoz a tudás is rendelkezésre áll. Hogyan és mit fogunk mérni? Általában az a kérdés, hogy mit kellene mérnünk és mire van lehetőségünk egy olyan szemléleti kérdés amire a technológia nem ad választ. Üzleti tudásra és tapasztalatra van szükség. Vagy nézzünk egy olyan esetet amikor egy webáruházat szeretnénk a vállalatirányítási rendszerünkkel együtt működtetni. Milyen üzleti modellek jöhetnek szóba, milyen folyamatokat szervezzünk ki és mit tartsunk házon belül?

Az igazi versenyelőnyt már nem az adja, hogy minden igényünket meg tudjuk valósíttatni (elmondom az igényeimet és fejlesszék ki), hanem annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen igényünk kellene legyen most, hogy a jövőben a versenytársak előtt tudjunk járni. És ehhez a tudáson és tapasztalaton kívül még kreativitásra és innovatív szemléletre is szükség van. Keretrendszereink alkalmazásával ezen a dilemmán tudunk segíteni. A jövőbeli kockázatok kezelése, az üzletmenet folytonossága és biztonsága kulcsfontosságú lesz a következő időszakban. Ehhez rendelkezésre áll a technológia, ami viszont sokszor hiányzik az az a szemlélet és tudás, hogy a vállalatirányítási rendszerek miképpen tudják ezt támogatni, miképpen fókuszáljunk a jövőre a jelen és a múlt rögzítése helyett.