Tudástranszfer és innováció

azaz tanácsadás, coaching és képzés.

Ma már a korszerű technológia is ott tart, hogy mindenki számára elérhető. A versenyelőnyt már az jelenti, hogy mit tudunk ebből kihozni.
Egy tervezési és prediktív üzleti modell kialakításához rendelkezésre áll a technológia, de nem biztos, hogy a megvalósításhoz szükséges tudás is rendelkezésre áll. Hogyan és mit fogunk mérni? Általában az a kérdés, hogy mit kellene mérnünk és mire van lehetőségünk egy olyan szemléleti kérdés amire a technológia nem ad választ. Üzleti tudásra és tapasztalatra van szükség.

Az igazi versenyelőnyt már nem az adja, hogy minden igényünket meg tudjuk valósíttatni (elmondom az igényeimet és fejlesszék ki), hanem annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen igényünk kellene legyen most, hogy a jövőben a versenytársak előtt tudjunk járni. És ehhez a tudáson és tapasztalaton kívül még kreativitásra és innovatív szemléletre is szükség van. Keretrendszereink alkalmazásával ezen a dilemmán tudunk segíteni. A jövőbeli kockázatok kezelése, az üzletmenet folytonossága és biztonsága kulcsfontosságú lesz a következő időszakban. Ehhez rendelkezésre áll a technológia, ami viszont sokszor hiányzik az az a szemlélet és tudás, hogy a vállalatirányítási és teljesítménymenedzsment rendszerek miképpen tudják ezt támogatni, miképpen fókuszáljunk a jövőre a jelen és a múlt rögzítése helyett és hogyan tudunk tényalapú előrejelzési keretrendszereket kialakítani.

Inventis modell ábra v7